Openingsfeestje bij THUIS

Openingsfeestje bij THUIS

11 december komt steeds dichter bij. Wij zijn echt al aan het aftellen tot het zover is.

De dag zal geopend worden met een openingsfeest bij THUIS. Hier zijn jullie allen welkom om wat te drinken, je programmakrant op te halen en te luisteren naar muziek van Geertje Klaver & Alex Tabak. De muziek van deze creatieve duizendpoten is lief en eigen. Als flarden uit een dagboek. Het liefst schetst Geertje Klaver haar liedjes met zang en gitaar, om die in het geniep te spelen, zonder dat de buren het horen. Maar nu speelt ze samen met Alex Tabak speciaal voor alle buren thuis.
Ook wethouder Lara de Brito zal er zijn om de dag officieel te openen. Daarna is het tijd om alle huiskamers door de stad te bezoeken natuurlijk!

Zien we je om 12:15 bij THUIS?