Er klinkt…

Er klinkt…

… Muziek bij de Buren! Morgen is het zover; 93 optredens in 30 huiskamers, een openingsfeest en een fantastisch eindfeest: Muziek bij de Buren 2016 wordt een enorm gezellige dag met nieuwe ontmoetingen en verrassingen. Lees over ons programma, de foutieve vermeldingen in de programmakrant én de laatste wijzigingen. Veel plezier!

In elke huiskamer in de stad kun je een programmakrant mee nemen om verder te toeren naar andere buren. Ook bij THUIS, waar de opening is, zullen stapels kranten voor je klaar liggen. Helaas staat daar een foutje in en is er nog een wijziging, namelijk:

De Louis Raermaekerslaan staat verkeerd op de kaart en is veel dichter bij dan deze lijkt. Dit het is gebouw met de vaas die we allemaal wel kennen. Om er voor te zorgen dat je niet verdwaald hangt Det de gastvrouw kaartjes met bewegwijzering op.

Saxplosief treedt NIET op. Het huiskamerconcert op de Lawickse Allee gaat dus niet door.

SweetPotato treedt op in plaats van de Syrische muzikanten in de bblthk.

 

PROGRAMMA

12.15 – 12.45     Opening bij THUIS door Lara de Brito met een optreden van Geertje Klaver en Alex Tabak.

13.00 – 17.30     Over de vloer bij Arnhemse buren om lokale muzikale talenten te ontdekken

18.00 –22.00     Eindfeest in  Loburg met optredens van Nubia, Sounscape Haiku, Marc Constandse met Dan Tuffy en Epic is Good.

ALLE OPTREDENS ZIJN GRATIS, VEEL PLEZIER!

Volg ons ook op Facebook, Twitter en Instagram – iemand is daar de hele dag héél druk mee!